Sposób przygotowania

Jajka ubić. Banany obrać i pokroić na 2 - 3 cm platerki. Skropić je sokiem z cytryny. Banany moczyć w jajku, następnie obtaczać w bułce tartej. Smażyć na złoty kolor.

Komentarze

  • 7
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    ciekawe
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Świetny deser
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pychotka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczne!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    fajne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    takich nigdy nie jadłam, uwielbiam świeże, suszone ..... muszę spróbować i smażonych
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pychotka!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    przepis ciekawy.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smażonych nie jadłam ,trzeba spróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    schabowe na słodko super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    świetny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karmel

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Damian10

    niezłe ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aneta2604

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    super banany
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszne, mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !