Sposób przygotowania

Słoninę kroimy w kosteczkę i topimy w garnku o grubym dnie.Pod koniec wkładamy obrane i posiekane cebulę i czosnek.Garnek zdejmujemy z ognia,dodajemy około 1 łyżkę pomieszanych ziół,dodajemy listek laurowy i mieszamy.Smalec przelewamy do naczynia.W czasie kiedy smalec zastyga można kilkakrotnie zamieszać aby skwarki rozłożyły się równomiernie.Smacznego:)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    z ogóreczkiem kiszonym-pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznego.......
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Super do chlebka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    swietny jest
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    fajnie wygląda :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    super
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    uwielbiam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczny a jak ładnie podany !
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    do świeżego chlebka idealny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    do świeżego chlebka idealny
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    świeżutki chlebuś i super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    pycha! a z domowym wiejskim chlebkiem rewelacja!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !