Sposób przygotowania

Buraki gotujemy, gdy ostygną trzemy je na drobnej tarce i dodajemy do nich ocet, tartą cebulę i przyprawy Prymat: sól i pieprz ziołowy. W międzyczasie gotujemy również ziemniaki i przygotowujemy paluszki rybne: rybę kroimy w cienkie paski, skrapiamy sokiem z cytryny panierujemy w mące, jajku, bułce tartej , a na końcu w przyprawie do ryb (możemy również użyć gotowych paluszków). Paluszki smażymy na oleju i podajemy z ugotowanymi ziemniakami i gotowanymi burakami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    smaczny obiadek:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    popieram
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    super obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    lubimy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    fajny obiad
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pyszny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pyszny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pyszny obiadek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    swietny zestaw
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    pychotka
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pyszny obiadek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    smaczny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    muszą być bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !