Sposób przygotowania

Filety wypłukać, pokroić,obtoczyć w mące i podsmażyć,pokrojoną cebulę podsmażyć na maśle ,rybę i cebulę zemleć,doprawić przyprawami i wymieszać ,z mąki,wody i soli zagnieść ciasto,rozwałkować,pokroić w małe kwadraty ,z farszu porobić małe kuleczki poukładać na ciasto i zawinąć je po przekątnej,,gotować w osolonej wodzie,aż do momentu ,aż wypłyną,podawać z bulionem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pomysłowe;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    takich jeszcze nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Smakowicie się zapowiada :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !