Sposób przygotowania

Warzywa obrać,pokroić w paseczki, zalać osolonym wrzątkiem i całość ugotować. Bułkę namoczyć w mleku, odcisnąć i zmielić razem z mięsem, dodać jajko, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Z otrzymanej masy uformować okrągłe klopsiki, a następnie włożyć do wywaru pod koniec gotowania. Po ugotowaniu wyjąć na półmisek, obłożyć warzywami, posypać natką. SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmmm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !