Sposób przygotowania

Wszystkie składniki zagnieść na twarde ciasto. Rozwałkować i pokroić. Cienkie kluski do rosołu, szersze do innych zup. Gotować na osolonej wodzie, dopóki nie wypłynie.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pamiętam ,jak w każdą niedzielę robiłam go do pysznego rosołku:):)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia311

    uwielbiam domowy makaron
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    nigdy nie robiłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    super do rosołku :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    super sprawa, ja jak byłam mała, to robiłam taki makaron z babcią :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    nie pamiętam kiedy ostatni raz tak jadłem
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ciasto nie może być twarde, bo nie da rady go rozwałkować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Uwielbiam makaron domowy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    najlepszy domowy
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    żaden kupny nie zastąpi domowego
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    Bardzo lubię domowy makaron :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    pamiętam taki u babci na niedzielnym obiedzie
  • 0
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    świetny makaron

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !