Sposób przygotowania

Na maśle udusić pokrojoną w piórka cebulę z łyżeczką soli, aż będzie miękka i złocista. Dodać pokrojone w kostkę ziemniaki i posiekany fenkuł. Dodać kminek i dusić przez około 5-10min. Zalać litrem wody i gotować, aż ziemniaki będą miękkie. Doprawić do smaku resztą soli i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Poproszę kartoflankę bez kopru włoskiego - reszta pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    z kminkiem nie robiłam.Może warto spróbować.
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !