Sposób przygotowania

Rybę wypatroszyć, pozbawić kości kręgosłupa i pokroić ukośnie na porcje. Włożyć do wywaru z warzyw, dodać wino, przyprawy, oliwę. Całość ugotować na małym ogniu. Rybę wyjąć i ułożyć na półmisku, a do wywaru dodać koncentrat pomidorowy i białka, doprowadzić do wrzenia ciągle mieszając trzepaczką. Następnie dodać rozpuszczoną w małej ilości zimnej wody żelatynę, chwilę razem pogotować, odcedzić, przyprawić do smaku i odstawić. Tężejącą galaretkę przelać do półmiska z rybą i odstawić do zastygnięcia. SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    mniammmmi

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !