Sposób przygotowania

Z ciasta francuskiego wyciąć kwadraciki i na każdym umieścić odrobinę konfitury - posklejać. Posmarować każdy kawałek żółtkiem. Wyłożyć na brytfankę i piec około 10 minut w tem. 220 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    ajres

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Na pewno zrobię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    jakie fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !