Sposób przygotowania

Ziemniaki gotujemy w skórce , szpinak oczyścić i krótko dusimy z kilkoma łyżkami wody potem odsączyć i zmiksować , gdy ziemniaki już się ugotują to przeciskamy je przez praskę , potem do ziemniaków dodajemy szpinak , starty ser, jajkiem , tymiankiem , sola pieprzem i z tej masy formujemy krokieciki podłużne a w środek wciskamy paluszka cielęcego wcale nie musi być cały tylko pół paluszka , potem obtaczamy je najpierw w mące potem w roztrzepanym jajku i bułce tartej z sezamem i smażymy na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    wypróbuję napewno!!!1
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię je
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię je
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !