Sposób przygotowania

Schab rozkroić na duży płat,lekko rozbić,posolić ,doprawić pieprzem i posmarować musztardą.Przesmażone plastry boczku ułożyć na mięsie,na boczek rozłożyć żurawinę.Mięso zwinąć w roladę,obwiązać grubą nicią i obsmażyć na patelni z obu stron.
przełożyć do rękawa foliowego i piec w 200 stopniach C . 1-godzinę

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Z żurawinami jeszcze schabu nie jadłam - ciekawy przepis.
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    A ja właśnie mam żurawiny....
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewa19a

    apetyczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pięknie się prezentuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    jak smakuje tak jak wygląda to rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszny obiadek
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie i jak wykwintnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pysznie wyglada
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne mięsko !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    fajne połączenie składników :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pięknie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszne mięsko
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Smaczne to :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    smacznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !