Sposób przygotowania

Wycisnąć sok z trzech pomarańczy.Cytrynę sparzyć wrzątkiem,osuszyć,obrać cienko skórkę.Czerwone wino podgrzać z likierem,sokiem z pomarańczy i skórką cytrynową.
Grejpfruty i pozostałe pomarańcze obrać,a następnie podzielić na cząstki.Miąższ wyciąć z pomiędzy przezroczystych błonek,wrzucić do wina.jeszcze raz dobrze podgrzać sangrię,doprawić do smaku cukrem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ale fajny trunek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Muszę wypróbować:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !