Sposób przygotowania

Galaretki cytrynowe rozpuscić w 400 ml. wrzącej wody i wlać do 4 wysokich szklanek. Do każdej szklanki wrzucić po 1 truskawce przecietej na pół, gdy stężeją, postąpic tak samo z galaretkami truskawkowymi, zatopic w nich plasterki banana. Prinsessę kokosową zetrzeć na tarce jarzynowej, po 2 łyżeczki rozłozyć do każdej szklanki. Śmietanę ubić z cukrem pudrem i rozłozyć do szklanek, znów posypać startą prinessą, ozdobić kawałeczkami truskawek. Schłodzić w lodówce

Komentarze

  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    świetna fantazja! :)
  • 3
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Fantazyjny deser!
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    świetnie ale obawiam się,że nie powstrzymałabym się przed zjedzeniem batonika :P
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    cudo!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !