Sposób przygotowania

Ugotować wywar mięsny z żeberek dodać przyprawy i suszone grzybki.Miękkie mięsko wyjąć pokroić i dodać do wywaru.Dodać pokrojone w kostkę ziemniaki.Jak będą miękkie wlać żur,wymieszać i dodać przesmażoną kiełbasę wraz z cebulką.Podając dodać ugotowane i pokrojone w cząstki jajka.Można ugotować wersję żurku bez ziemniaków i podawać z ziemniakami pirre utłuczonymi z przesmażonym boczkiem.Obie wersje pyszne

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajnie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Ja żurek gotuję bez ziemniaków:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ajres

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Żurek jest the best
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    zbliżaja się święta więc żurek do wykorzystania:)
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    U mnie żurek ma powodzenie
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    U mnie żurek ma powodzenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    bardzo dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    uwielbiam żurek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    ja tez uwielbiam żurek,pycha !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczny żurek lubię z dodatkiem wędzonych żeberek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !