Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

czekoladowe jeze

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

herbatniki 36 szt
kakao 7 lyzek
cukier puder 11 lyzek
mleko ciepłe 9 lyzek
masło 10 dag
posiekane migdały 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: czekoladowe jeze

mleko zagotowac,
w naczyniu rozgniesc herbatniki,
dodac cukier i kakao,
wymieszac dodajac mleko i maslo
z masy uformowac wydluzone kulki i obtoczyc je w kakao,
w jeze powtykac drobne kawalki migdalow
w miejscu oczu wlozyc okragle kawalki migdalow

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

m1monika 25.01.2013 17:06
fajne :-)
dorotka0000025 12.10.2012 15:48
polecam
Norgiusz 13.08.2012 10:27
super
motomaniak 21.11.2011 13:43
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak