Sposób przygotowania

Kotlety przyprawiamy pieprzem i papryką.Masło roztapiamy na patelni i na średnim ogniu smażymy kotlety co jakiś czas je obracając.Kotlety przekładamy na nagrzane talerze.Ananasa lekko solimy i podgrzewamy na tłuszczu, na którym były smażone kotlety.Plastry ananasa układamy na kotletach.Do tłuszczu ze smażenia dodajemy curry,białe wino i śmietanę.Sos dusimy aż zgęstnieje,doprawiamy do smaku i nakładamy łyżką na kotlety z ananasem.Każdy kotlet dekorujemy wisienką.Podajemy z ryżem wymieszanym z zielonym groszkiem.Smacznego.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Takich jeszcze nie jadłam- a warto:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    fantastic
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Na pewno są pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczne i ładnie się prezentuje na talerzu
  • 0
    original
    Opublikowano

    iza15

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !