Sposób przygotowania

Jajko roztrzepać z mlekiem, dodać mąkę i posolić. Rzepę oskrobać, pokroić w krążki maczać, w cieście i smażyć na oleju z obu stron na złoty kolor. Podawać gorące.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    kolejny super pomysł na wykorzystanie białej rzepy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    ciekawa jestem smaku
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    takiej jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    fajne talarki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !