Sposób przygotowania

Z drożdży, oleju, mąki, jajka, mleka, cukru i soli zagnieść ciasto. Wyłożyć je na blachę. Ciasto posmarować przecierem pomidorowym, który można doprawić jarzynką i cukrem. Pieczarki i cebulę pokroić i przesmażyć na patelni. Na cieście rozłożyć szynkę, dodać pieczarki, posypać startym serem i oregano. Piec około 30 minut w temperaturze 200 stopni.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    trochę zdrowsza :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    jak razowa to dla mnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    fajny przepis, ja zazwyczaj robie z mąki tortowej ale chętnie taką wypróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !