Sposób przygotowania

Kiełbasę obraną ze skórki pokroić w kostkę, szczypior i paprykę posiekać. Opcjonalnie zamiast szczypiorku może być cebulka. Na rozgrzany olej wrzucić pokrojoną kiełbasę, podsmażyć, dodać szczypior i paprykę, jeszcze chwilę podsmażyć stale mieszając. Odstawić z ognia, wlać kolejno jaja, posolić i popieprzyć do smaku. Smażyć na małym ogniu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    fajna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    narobiłaś mi niezłego smaka i trudno będzie się oprzeć - będzie na kolację :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewa19a

    fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    takiej jeszcze nie jadlam
  • 1
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    uwielbiam jajecznicę
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    bardzo syta

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !