Sposób przygotowania

Ogórek obrać i pokroić w plasterki. Szczypiorek i pietruszkę posiekać. Przygotować sos: oce, miod, musztardę, sok z cytryny, zmiażdżony czosnekwymieszać, doprawić do smaku solą i pieprzem, dodać oliwę. Składniki surówki wymieszać. Polać sosemi zaraz podawać.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Pychotka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Dobrze się zapowiada :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !