Sposób przygotowania

Pieczarki (0,5 kg), cebulę, paprykę ( 3 kawałki) i pomidora kromy w kostkę. Pieczarki i cebulę i pomidora szklimy na maśle, doprawiamy solą, pieprzem, odrobiną oregano i majeranku (Prymat). Mięso (schab 0,5 kg) kroimy w mniejsze plasterki i rozbijamy. Panierujemy je w jajku i bułce tartej. Smażymy. Gotowe kotlety dajemy do naczynia żaroodpornego. Nakładamy na podpieczone pieczarki z cebulą i papryką. Na koniec osypujemy je startym serem (20 dag) . Pieczemy chwilę aż ser się roztopi.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Rarytas
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    jak u mamy
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    pyszne mięsko
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    wyśmienite jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    świetny przepis na mięsko:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie mięsa...
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszności
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    dla mnie bomba
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    aromatyczny bardzo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !