Sposób przygotowania

Dowolną galaretkę przygotować wg. instrukcji na opakowaniu. Następnie do pucharków przed zalaniem dodać np. truskawki lub wiśnie zalać galaretką i pozostawić w spokoju aż całkowicie stężeje. Kremówkę ubić na sztywno dodając cukier puder do smaku lub np. opakowanie cukru waniliowego. Wyłożyć na galaretkę i dodać pokrojone owoce.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania60

    mmmmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    niciapn

    pychotka
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lekki i smaczny.
  • 0
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Taki deser uwielbia mój syn
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczny deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !