Sposób przygotowania

4 szklanki mleka zagotowac z cukrem,cukrem waniliowym oraz masłem.Pozostałe mleko wymieszac z budyniem,mąką oraz żółtkami i wlac na gorące mleko .Gotowac kilka minut do zgęstnienia. Na blachę wyłożyc połowę krakersów i nałożyc połowę kremu budyniowego.Brzoskwinie osączyc,pokroic na mniejsze kawałki,ułożyc na kremie.Przykryc resztą kremu.Na wierzchu ułożyc krakersy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    justka 16

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Jeszcze takiego nie jadłam:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    musi być pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    szybkie i smaczne
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    super ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !