Sposób przygotowania

Cząstki kurczaka marynujemy przez cała noc w oliwie z miodem z dodatkiem całego opakowania przyprawy do kurczaka.Zapiekamy go przez 1,5 godziny.Od czasu do czasu przekrecamy na drugą stronę.
Smacznego!

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    coś dla mnie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    złocisty i chrupiący
  • 3
    original
    Opublikowano

    joanna77

    lubię kurczaczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    ale chrupiący
  • 4
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Lubię takie połączenia mięsno-miodowe:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    pyszności! :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    ale pychotka!
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Fajny, błyszcząca skórka jest na nim.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczne mięsko!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    świetne połączenie smaków
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    świetne połączenie smaków
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karmel

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    smaczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !