Składniki:
fasola szparagowa | 1 kg |
cebula | 4 duże |
marchewka | 2 lub 3 duże |
sól | 1 łyżeczka |
cukier | 4 łyżki |
ocet | 2 łyżki |
Papryka ostra mielona Prymat | 2 łyżeczki |
olej | 3/4 szklanki |
koncentrat pomidorowy | 1 słoiczek |
fasola szparagowa | 1 kg |
cebula | 4 duże |
marchewka | 2 lub 3 duże |
sól | 1 łyżeczka |
cukier | 4 łyżki |
ocet | 2 łyżki |
Papryka ostra mielona Prymat | 2 łyżeczki |
olej | 3/4 szklanki |
koncentrat pomidorowy | 1 słoiczek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: