Sposób przygotowania

Gotowane ziemniaczki kroimy w talarki i podpiekamy na oliwie z oliwek. Po kilku minutach podsmażania doprawiamy do smaku według uznania. Ja skomponowałam swój zestaw - bazylia, majeranek, kminek, koperek i czosnek. Po posypaniu ziemniaczków przyprawą, zapiekamy jeszcze przez kilka minut, żeby nabrały aromatu przypraw. Takie ziemniaczki to doskonały sposób na zrobienie czegoś z ziemniaczkami, które pozostały po wczorajszym obiedzie.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    basiulka20088

    muszę spróbować apetycznie wyglądają:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    angelisiak

    pyszności!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    Czasem tak robie, a nawet dzis;0)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    bardzo je lubię :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo lubię takie ziemniaczki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam takie ziemniaczki a te wyglądają tak apetycznie, że chyba jutro zrobię na obiad..... będzie pysznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    bardzo apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Lubimy takie ziemniaczki,bardzo lubimy.....
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    tuczące ale smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    smaczne i aromatyczne
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    lubię takie odgrzewane ziemniaczki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    lubię takie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    super ziemniaczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !