Składniki:
łopatka wieprzowa | 1/2 kg |
jajko | 1 |
cebula | 1 |
mleko | ok.1/2 szklanki |
sól | do smaku: |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | |
masło klarowane | do smażenia: |
konfitura żurawinowa | 4-6 łyżek |
mąka pszenna | 6 łyżek |
żurawina |
łopatka wieprzowa | 1/2 kg |
jajko | 1 |
cebula | 1 |
mleko | ok.1/2 szklanki |
sól | do smaku: |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | |
masło klarowane | do smażenia: |
konfitura żurawinowa | 4-6 łyżek |
mąka pszenna | 6 łyżek |
żurawina |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: