Sposób przygotowania

Do 4 salaterek rozłożyć po 4 pokrojone truskawki.4 galaretki truskawkowe rozpuścić w 600 ml wrzącej wody, rozlać do 4 salaterek. Pozostawić do stężenia. Do wysokiego naczynia wlać śmietanę 30 % i wsypać cukier puder, ubić, dodać 200 ml gęstego jogurtu, cały czas mieszając mikserem dodać śmietanę śnieżkę, dokładnie zmiksować, rozłozyć na stężałej galaretce, Udekorować pozostałymi truskawkami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Zapomniałam, że dopisać też 1 pokrojonego w plasterki banana
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    ale pyszności i jakie fajne zdjęcie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    to zdjęcie efekt rady jednej z doradczyń, która zaproponowała mi program do obróbki zdjęć
  • 0
    original
    Opublikowano

    justyna54

    zjadłabym taką

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !