Składniki:
wywar drobiowo-wołowy | 1,5 l |
śmietana | 1 szklanka |
seler | 200 g |
masło | 1 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
ser żółty | 100 g |
natka pietruszki | 1 szczyptas |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
wywar drobiowo-wołowy | 1,5 l |
śmietana | 1 szklanka |
seler | 200 g |
masło | 1 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
ser żółty | 100 g |
natka pietruszki | 1 szczyptas |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: