Składniki:
wywar warzywny | 1,5 l |
śmietana | 50 ml |
mąka | 2 łyżki |
kalarepka młoda | 600 g |
cebula | 2 sztuki |
tłuszcz | 2 łyżki |
natka pietruszki | 1 szczypta |
koperek | 1 szczypta |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
wywar warzywny | 1,5 l |
śmietana | 50 ml |
mąka | 2 łyżki |
kalarepka młoda | 600 g |
cebula | 2 sztuki |
tłuszcz | 2 łyżki |
natka pietruszki | 1 szczypta |
koperek | 1 szczypta |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: