Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować na mandolinie na cienkie wiórki, lekko wygnieść ręką i odrobinę posolić, odstawić na 15 min.. Marchewkę obrać i zetrzeć na tarce jarzynowej o dużych oczkach, dodać do kapusty. Dodać ocet, olej i cukier do smaku. Wymieszać i ponownie odstawić na ok. 30 min.. Podawać jako surówkę do dań mięsnych.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolina69

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Marysia

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Misia90

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Prosta i w ulubionych smaczkach mojej tesiowej :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !