Sposób przygotowania

Fileta opłukać i naciąć tak aby powstał jeden płaski płat,posolić i popieprzyć. Tymianek i paprykę wymieszać z rodzynkami, jabłkiem, jajkami, bułką tartą. Rozsmarować to na mięsie i zwinąć je jak roladę. Polać troszeczkę olejem i piec półtora godziny w 180stopniach. Co jakiś czas polewać wodą. Pomarańcze pokrojone w plastry sparzyć i wymoczyć w miodzie. Gotowe mięso polać likierem i poukładać na nim plastry pomarańczy.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    świetne i pyszne
  • 4
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Uwielbiam mięso drobiowe z owocami:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !