Sposób przygotowania

Mielone wyrobić z jajkami i odrobiną otrębów oraz przyprawami. Kapustę sparzyć, obrać liście i odciąć grzbiet liścia, a następnie zawijać w nie mięso na kształt koperty. Dno garnka wyłożyć liśćmi kapusty i ułożyć na nich gołąbki. Ketchup wymieszać z wodą i zalać gołąbki. Gotować pod przykryciem 30-40 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    klasa,super,pycha
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Uwielbiam gołąbki i chętnie spróbowałabym tych dietetycznych:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    ładnie wyglądają:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny przepis ,całej rodzinie trochę diety się przyda
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Mogę u Ciebie się stołować.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Cos w sam raz dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    musze wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smakowite :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    uwielbiam gołąbki:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Klausia

    gołąbki mogłabym jeść bez końca :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !