Sposób przygotowania

Grzyby zalać wodą, wodę zmieniać kilka razy. Mięso pokroić, umyć i osuszyć. Cebulę obrać i pokroić w krążki, paprykę oczyścić i pokroić w paski, seler w plastry. Czosnek obrać, posiekać. Imbir obrać i pokroić na drobno. Grzyby odcedzić, osuszyć, pokroić.
Na rozgrzanym oleju podsmażyć orzeszki, wyjąć, włożyć mięso, dodać warzywa, imbir, czosnek, smażyć. W czasie smażenia podlać sosem sojowym, przyprawić solą i pieprzem. Przed podaniem wszystko posypać orzeszkami. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    fajny pomysl

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !