Sposób przygotowania

Mięso opłukać, pokroić w średnią kostkę i podsmażyć na patelni na gorącym tłuszczu. Podsmażone mięso przełożyć do garnka ,wlać bulion i gotować pod przykryciem 15 minut. Następnie dodać sos słodko-kwaśny Łowicz , przecier pomidorowy, odsączoną z zalewy kukurydzę z czerwoną i zieloną papryką oraz czerwoną fasolę. Gotować przez 5 minut. Podawać z posiekaną natką pietruszki.
UWAGA:Puszka konserwowej kukurydzy z czerwoną i zieloną papryką np. Bonduelle
1 litr bulionu mięsnego z kostki ( 1 kostka bulionu na litr gorącej wody

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda wspaniale.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pięknie się prezentuje na talerzu
  • 0
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super:)
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    na mrozy jak znalazł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    Smacznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !