Sposób przygotowania

Kość wieprzową umyć i gotować w wodzie. Po 30 min do wywaru wrzucić pokrojone warzywa i gotować. Po ugotowaniu warzywa przecedzić i do powstałego barszczu dodać liść laurowy, koncentrat buraczany, przyprawić do smaku pieprzem, majerankiem i czosnkiem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Az czym ten barszcz podajesz? Czy to wigilijny do uszek? ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    wigilijny :o) Ostatnia porcja zaległych przepisów i już będę na bieżąco :o)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale pyszny, może jutro zrobię taki barszczyk
  • 2
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Uwielbiam :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo aromatyczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !