Sposób przygotowania

Serca wieprzowe moczymy w wodzie, drobno kroimy a następnie gotujemy do miękkości. W osobnym garnku przygotowujemy wywar warzywny (gotujemy marchewkę, seler, por i pietruszkę). Gdy warzywa będą miękkie dorzucamy do nich serca. Wszystko doprawiamy solą ziołową i pieprzem Prymat. Możemy również dodać chili, majeranek lub liść laurowy do smaku (Prymat). Całość zagęszczamy zasmażką z mąki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    rosik93

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Bardzo lubie
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    Gulasz z serc jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ciekawy
  • 3
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    pyszny obiadek:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    bardzo taki lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    ja też lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    świetny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pyszny gulasz :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !