Sposób przygotowania

Mięso połączyć z jajkiem i doprawić do smaku.Uformować małe klopsiki.Pieczarki obrać ze skórki pokroić w kostkę.Wrzucić do osolonej wody (około 0,5l ) dodać klopsiki i gotować na wolnym ogniu około 20 min.Sos zagęścić mąką i doprawić do smaku.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    z ryżem śeietne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    świetne świetne z ryżem też
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super, to coś dla mnie;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    smacznie brzmi i lubię to danie!!!!!
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    też lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Świetne danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mili_kati

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !