Sposób przygotowania

Maliny umyć i pokroić na połówki. Foremki natłuścić masłem i wypełnić cienko ciastem francuskim. Ponakuwać, odstawić na 30 min żeby wyrosły, piec około 15 minut. Białka ubić na sztywno z cukrami po czym delikatnie połączyć z malinami. Masą ponapełniać babeczki piec jeszcze około 5 minut, aż masa zacznie się robić brązowawa. Gotowe posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Ślicznie wyglądają te babeczki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Wyglądają bajecznie. Brawo.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    pycha i tyle
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Ale smakowitości.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !