Sposób przygotowania

Z wymienionych składniki (oprócz jabłek i wiórków)zrobić kruszonkę. Jabłka obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Blachę wyłożyć papierem do pieczenia i wyłożyć 3/4 ciasta, następnie rozłożyć jabłka, posypać cynamonem i resztę ciasta. Posypać wiórkami kokosowymi.
Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180°C. Piec przez 50 minut.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    ciasta z jabłkami należą do moich ulubionych
  • 0
    original
    Opublikowano

    Danuta8

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Nie tylko szybka, ale i bardzo smaczna:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    maryśka

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    świetna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    nie dla mnie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pycha,uwielbiam ciasta z jabłkami
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    nigdy nie dodawałam majonezu do szarlotki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    ślinka cieknie na sam widok zdjęcia... PYCHA!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !