Sposób przygotowania

Fasolę typu Jaś (0,5 kg) maczamy dzień wcześniej w wodzie. Następnego dnia gotujemy ja razem ze skórkami. Gotujemy ją tak długo aż będzie miękka. Pod koniec gotowania doprawiamy ją delikatnie solą i pieprzem Prymat. Podajemy ja z gotowanymi ziemniakami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    ronald88

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    wow
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    lubimy
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ekstra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    supeer
  • 0
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    o jakie to skórki chodzi?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !