Sposób przygotowania

Boczek pokroić w drobną kostkę, usmażyć na patelni, dodać posiekaną cebulę, pokrojoną kiełbasę, lekko zrumienić, wsypać pocięte w plasterki pieczarki, chwilę podsmażyć. W oddzielnym naczyniu rozgrzać masło, włożyć przecier pomidorowy i poddusić. Dodać do kiełbasy, podlać odrobiną wody, włożyć pokrojona paprykę i wszystko razem dusić około 10 minut. Przyprawić do smaku. Podawać z pieczywem lub makaronem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wygląda wspaniale
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajne i szybkie danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !