Sposób przygotowania

Posiekać bardzo drobno cebulę, korniszony, paprykę i pieczarki. Dodać do mięsa, wymieszać dodając żółtka, oliwę, musztardę i sos sojowy według smaku. Ilość korniszonów i papryki zależy od indywidualnego uznania.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    marchewka

    uwielbiam tatar, ale z papryką jeszcze nie jadłam. Ciekawe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    lubię tatara, fajne urozmaicenie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Naatalia96

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Z papryczka nie robiłam.
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    dla mojego męża
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    extra
  • 3
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    ciekawe połączenie
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniam mniam;))
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie próbowałam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marcinkemp

    uwielbiam tatara z dodatkami
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    tak nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    zjadłabym takiego tatara
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawy pomysł.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !