Sposób przygotowania

Pieczarki obrać ze skórek umyć i pokroić na grube talarki. Mleko, jajka, mąkę i ser wymieszać na gładka masę. Ciasto ma być dość gęste, gdyby ser był wodnisty dodać ciut więcej mąki. Posolić ciasto. wkładać talarki pieczarek do ciasta, żeby były oblepione ze wszystkich stron i smażyć na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    jutro to będzie u mnie taki obiadek;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    oooo
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    na pewno lepsze ciasto niz naleśnikowe
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    rewelacyjny przepis!
  • 1
    original
    Opublikowano

    eliza135

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    wspaniały pomysł -z twarogiem nogdy nie robiłam ciasta,muszę zapamiętać Twoją propozycję:)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    warto spróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aneta2604

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    EWI

    uwielbiam uwielbiam!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !