Sposób przygotowania

Ugotować jajka i ryż, ogórki konserwowe oraz jajka pokroić w kosteczkę, kukurydzę i tuńczyka odcedzić od zalewy. wszystkie składniki połączyć doprawić do smaku pieprzem, solą i majonezem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    u mnie zapas tuńczyka zawsze stoi w szafce
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    też taką robię:))
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Taką się zajadam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    uwielbiam ja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !