Sposób przygotowania

Odkładamy dwa liście kapusty,żeby były do przykrycia potrawy,resztę kapusty siatkujemy,wszystkie warzywa kroimy w plasterki a jak są duże to jeszcze na pół,boczek kroimy w kostkę.Wszystko przekładamy do miski przyprawiamy solą pieprzem i kucharkiem i dokładanie mieszamy,następnie przekładamy do głębokiej patelni nasmarowanej margaryną przykrywamy liśćmi i dusimy pod przykryciem aż będą miękkie.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    podoba mi się pomysł ,jutro wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Daria14

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    misiek123

    ciekawe :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    pychotka :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !