Sposób przygotowania

Formę posmarować tłuszczem, poprószyć kakao wymieszane z bułką tartą. Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej, dodać masło, kawę i rum, całość podgrzewać , ciągle mieszając, połączyć składniki. Miksując wsypać cukier i mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, Pod koniec wbić jajka, dodać aromat, wymieszać. Ciasto przełożyć do przygotowanej formy, włożyć do nagrzanego piekarnika. Piec w temp 140 stopni około 80 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smakowite;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam takie ciasta.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !