Sposób przygotowania

Obrać cebule i ściąć 1/3 wysokości - wydrążyć środek i lekko posolić.
Pieczarki podsmazyć na patelni,wymieszać z ugotowanym ryżem,dodać jajko i natkę -doprawic sola i pieprzem.
Napełnic cebule farszem i ułożyć na blaszce wysmarowanej tłuszczem cebula też mozna skropić tłuszczem,wstawic do piekarnika i piec.Jak będzie miękka polać śmietaną wymieszaną z mąką i osoloną.Zapiec całość i podawać jako przystawkę lub z ziemniakami.

Komentarze

  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smakowicie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    lubię cebulę na różne sposoby :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    tak jeszcze nie jadłem, muszę spróbować!
  • 4
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Wszystko da się jednak nafaszerować:):)
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    takiej cebulki nie jadłam
  • 4
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Jest super:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Mniam, pyszna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Ja również nigdy nie jadłam faszerowanej cebuli, muszę to zmienić.
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    bardzo ciekawa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    takę cebulę to ja lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pomysłowe :-)
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawy przepis, na pewno fajnie to wygląda i smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    fajny przepis wart wypróbowania

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !