Sposób przygotowania

Filety natrzeć solą, oprószyć pieprzem i skropić sokiem z cytryny. Marchew, pietruszkę i cebulę drobno pokroić. Na dno rondla wlać 3 łyżki oleju, włożyć połowę warzyw, posypać natką pietruszki, ułożyć filety, polać ketchupem, dodać resztę warzyw. Na wierzchu ułożyć pokrojone w plasterki ziemniaki, oprószyć solą i pieprzem. Podlać odrobiną wody i dusić pod przykryciem do miękkości.

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    ciekawe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pysznie i zdrowo.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !