Sposób przygotowania

Kapustę oczyścić z wierzchnich liści ,pokroić w ciartki ,zalać wrzącą wodą i ugotować do miękkości ,następnie odsączyć i posypać zrumienioną tartą bułką i polać roztopionym masłem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    super smaczna kapusta:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczna;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    uwielbiam kapustę włoską
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    też lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !